Saturday, April 16, 2011

KEPESONAAN COKLAT

Sebuah buku yang wajib anda miliki untuk dijadikan panduan kepada beginner dan juga sesuai sebagai koleksi kepada yang memang telah pakar dalam bidang pembuatan coklat!!

Belum milikinya lagi? Tak tau mana nak dapatkannya? 
Dapatkannya di Foresso Confectionary dengan segera sementara stok masih ada. 

 



RM15.00 (stok tinggal 5pcs sahaja)Harga tidak termasuk pos
RM22.00/Semenanjung (harga termasuk kos pos)
RM26.00/Sabah&Sarawak (Harga termasuk kos pos)
(pembayaran terus ke MBB 162393006258 SITI SAIDATUNNAWAL MOHAMAD JAIS dan email ke foresso.confectionery@gmail.com butiran spt nama, alamat penghantaran dan no HP serta slip pembayaran yang telah dibuat) 


Sinopsis dari buku:
Coklat merupakan kegemaran ramai. Coklat membantu menenangkan fikiran setelah penat bekerja. 

Semua resipi yang dikongsi didalam buku ini pasti dapat memberi idea dan kepuasan kepada penggemar coklat. Langkah demi langkah yang ditunjukkan menjadi lebih  mudah untuk diikuti dibantu oleh gambar-gambar yang jelas dan terang. 

 Sememangnya buku ini boleh dijadikan panduan tepat untuk anda menghasilkan coklat yang lazat untuk dihidangkan kepada keluarga dan rakan-rakan. 

Pengarang: Wendy Kor & Clement Lim

BERBAGAI RESIPI

OUR LOCATION

Loading...

WidgetBlogger Headline Animator