Wednesday, January 22, 2014

ROTI GEBU DAN MOIST (MACAM ROTI KEDAI)

Hai... hari ni tak plan nak share gambar roti yg aku hasilkan. kalau ikutkan banyak dah roti aku buat.. dari resipi yang aku belajar personal class yang reganya mahal2 giler hinggalah yg aku belajar kat mr. google ni. Tapi rasa culas sangat nak amik gambar roti2 tu.. sebabnya, siap jer masak terus ngap dalam mulut anak2.. :)

So, hari ni aku nak share satu video yang aku dapat dr mr. youtube.. method yang sama aku pakai iaitu tambahan water roax.. (betul ke eja ni)... 

Jom tengok...


Selamat meroti yer...

BERBAGAI RESIPI

OUR LOCATION

Loading...

WidgetBlogger Headline Animator